.profile-img { margin:0 auto 0; -webkit-border-radius: 50em; -moz-border-radius: 50em; border-radius: 50em; }

July 03, 2015

Kun


Assalamualaikum awak,, awak,, and awak,,...

I'm so sorry that I not able to update this blog for a long time because I don't have any single idea about my new entry...
♫♫ Mianhae..mianhae hajima 🎹

 Sebelum saya memulakan hujah-hujah yang di bawah… Korang dengar ‘irama’ ni dulu.





“There is but one cause of failure and that is
a man’s lack of faith in his true self.”

~ William James

Orang always cakap kat kite, " just be yourself, lah! "... kan??kan??
Eh,,!! Cakap memanglah senang .. tapi,, nak buat tu susah gile.! Ye dak??
Meh Ummu share sikit pasal ‘How To Be Yourself”

-Senyum.

Ummu rase ramai yang akan pura-pura senyum when you don’t know how to do,right??. Because you think that’s the simple way to calm down yourselfand make yourself gooood~.. HAHAHA….  Smile can turn yourself into a positive person because ia akan membuatkan awak rasa tenang, aman, harmoni, dan sebagainya. Ada ke yang rase nak bunuh semua orang kat sekeliling kita bila kita senyum?? Tadak kan??
When you smile, ia dapat melepaskan hormon endorphin yang akan membuatkan anda merasa lebih baik, meningkatkan sirkulasi darah di wajah awak, membuat awak merasa nyaman dengan diri sendiri dan tentunya dapat meningkatkan rasa percaya diri anda. It can make you more believe to yourself when you smile..

------------- entry tak habis ------------

    “Knowing yourself, and then,
    Choosing to be yourself.”

No comments

Post a Comment

© U M M U A Q I L L A H
Maira Gall