.profile-img { margin:0 auto 0; -webkit-border-radius: 50em; -moz-border-radius: 50em; border-radius: 50em; }

January 23, 2015

School Marathon

Assalamualaikum semua!! Lame bebeno kan Ummu tak update blog ni kan??

By the way, semalam sekolah Ummu adekan Kejohanan Marathon peringkat sekolah tau! Sekolah hangpa semua dah buat belom?? Hahaha...
hmm....



Pagi, semua warga SMAASZA berhimpun di dataran ilmu untuk sesi taklimat dan senaman ringan supaya tak la nanti terseliuh lah...sakit-sakit lah..!! Sememangnya warm-up sangat penting untuk kalian semua sebelum bersukan atau apa2 ajaa....

Tempoh marathon adalah dari pkul 8-30 to 11-00 pagi,, cukuplah tu kan (sepatutnye dipendekkan masa supaya menjadi 1 jam) kerana mendorong plajar untuk berjalan... HAHAHA>..<   Ummu tak walking iye!!! Memangla.. tahun lepas Ummu masuk Sultan Mahmud Bridge International Run tu diorang bagi mase 2 jam 30 minit je... 10 km pulak tu...  ** Ummu dapat tempat ke-996... Hahah.. 


From left: Ustaz Arab ( x ingat name) , Ustaz Arab, Ustaz Rosdi ( PK KOKO), Ustaz Syukri a.k.a. photographer.. ^_^


Apabila dah mula,, apa lagi!! kita lari lah!! memandangkan sekolah kitaorang berhampiran pantai,, jadiknye,, trek larian pon di tepi pantai... korang jeles tak?? Sambil sambil kitorang berlari tu, bertembung dengan pelajar SMK Sultan Sulaiman,, Diorang berlari jugak... AHAk!!


Korang mesti tertanye2.. Ummu dapat tempat ke berapa??

ha!!!!!! ni Ummu nak khaba' mai..!! Tempat ke -------- 47!!... okelah tu daripada 200 lebih kan kan???

  Ummu nak pi makan Ikan Celup Tepung pulak!! Amboi amboi... Mai la Join sekali?!! Kedai ni pernah masuk TV tau!! Jalan-jalan cari makan!! 


Selamat MENJAMU selerA






No comments

Post a Comment

© U M M U A Q I L L A H
Maira Gall