.profile-img { margin:0 auto 0; -webkit-border-radius: 50em; -moz-border-radius: 50em; border-radius: 50em; }

September 16, 2014

Facts About Me..

Annyeonghaseyo...
*ber'korea' pulak cik Ummu nih.. Ahaks...!!

Hm... Ummu perasan sekarang ni memang ramai eh tulis fasal "facts about me" segale bagai...
Nak tulis jugak lah... Ahaks... Mengede~

* * * * * *




 Oke... Hope korang faham... -_-

1. Sangat tak suke segala keturunan 'DURIAN' dari hujung tangkai sampai hujung duri tuh... (mengigau)...Ahaks... Seriously, bukan setakat tak suke but Hate it, ok... Sampai umi Ummu cakap " Mat Saleh datang Malaysia makan durian, tapi kau tak makan".... Hahaha... 'dah memang tak suke..' bau durian tu lagilah.. sekali bau aku dah blah jauh2...                                                                            

2. Suka swimming.. Start swimming from darjah 6.. Asalnye umi suruh adik aku yang belajar swimming.. tapi aku ni la yang nak ikut swimming jugak... hmm... belajar bukan free... bayor le.. boleh tahan la... tapi sekarang memandangkan aku tinggal kat asrama, so, cuti je lah boleh pergi kat akuatik... nasib baik aku ade bestfriend yang ikut same.. so, we'll meet there for 'dating'...

3. Cepat 'badmood' kalau ade orang menjerit marah tahap 30% kat aku.. muke aku terus jadi masam macam cuke kat dapur korang tu la.... Kalau orang tegur pun aku buat 'pekak je .. sampai orang yang tegur aku pun rase nak lenyekkan je aku.. Ahaks... So Annoying...

4. Pabila aku balik hostel, perkare first aku serbu adalah... Jeng..jeng..jeng... LAPTOP !! Aha! memang wajib la aku terkam bende ni dulu... kalau tak ade ni, aku cari la pape yang boleh 'online' ... Sanggup ku berkorban................. Weird.................

5. Suke berangan la ape-ape yang mungkin aku akan capai.. Muahahaha

6.

#sayasambungkemudian
#stillthinking

1 comment

  1. Salam perkenalan dear..

    Done bw but dont know how to follow..

    Jemput singgah dan follow jgk ye :-)

    www.hazamiesouq.blogspot.com

    ReplyDelete

© U M M U A Q I L L A H
Maira Gall